Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

marți, 29 decembrie 2009

vintage mini

Fii eco, poarta vintage! Mai ca iti vine sa te inscrii in vreun ONG cand moda din trecut aduce comeback-uri asa de atractive.
Unul din blog-urile cu propuneri hip (si cu un nume foarte pe placul meu!)este Lolita Vintage :



Crochiu



Da....mi-am facut mult curaj si m-am reapucat de crochiuri. Imi placea sportul asta prin vremea liceului, adica acum vreo...7-8 ani.
Imaginea originala era negru pe alb dar i-am dat un invert colors ca sa mai amortizez putin din neplacuta senzatie de mazgaleala pe care mi-o provoca.
Cu ocazia asta mi-am gasit si o new year's resolution : mai multa practica! Tineti-mi deci pumnii ca sa ma tin de treaba :)

fantasy in black&white





finally finished!!
Marime M, este aplicata pe un corset.

duminică, 20 decembrie 2009

shu bling

Just what the regular pair of office shoes needs to stand out from the crowd (at a fetish afterparty :D binesur)
Chains by LitterSF.



vineri, 11 decembrie 2009

zzzip it!




Niciodata nu mi s-a parut fermoarul metalic o inventie mai minunata ca acum. Nu doar pentru ca il poti aplica pe orice obiect de imbracaminte (chiar si pe tocuri!) ci mai ales pentru rochia pe care o poti purta in cel putin o suta de variante.

M-as apuca pe loc de realizat propria mea rochie daca n-ar fi un mic...impediment. Imi cam da cu virgula socoteala : la 120 de fermoare cu un pret unitar de 3 lei(si cred ca sunt indulgenta) ar iesi, un cost cu materia prima de doar 360 lei...

miercuri, 2 decembrie 2009

automaton me till the end of love

Fix in acest moment si chiar in aceasta secunda, mi-as dori mult si tare - desi 99% dintre cei pe care ii cunosc urasc zapada citadina - sa ninga atat de mult si atat de tare incat sa nu se mai poata vedea nimic nimic in jur.

Ca tot am o stare de nechef de toate si de pofta de visat cu ochii deschisi, iata ceva (si nu ma refer neaparat la o robe a la francaise :P ) ce ar merge bine cu o ninsoare foarte sanatoasa si cu un ger pe masura de teribil :




Still, parca eu am un blog despre haine, nu?Atunci check this out : Mme du Jard robes a la francaise