Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

marți, 30 martie 2010

Black Latex Dress



Rochia este marimea M-L, dintr-un material asemanator latex-ului pe o baza textila iar modelul de pe piept a fost crosetat special pentru mine.
Pret : 59 Ron

luni, 29 martie 2010

Blogger acting weird

Brrr blogger e defect, temporar nu pot incarca imagini. Damn it,tocmai acum cand de-abia asteptam sa postez pozele cele noi... Oh well, this will have to wait till tomorrow...

sâmbătă, 27 martie 2010

polka dot XXL Bow

O brosa XXL sub forma de funda ar reinventa cu succes orice piesa simpla de imbracaminte.

Pret 15 Ron.

vineri, 26 martie 2010

XXL Bow

O brosa XXL sub forma de funda ar reinventa cu succes orice piesa simpla de imbracaminte.


Pret 22 RON

duminică, 21 martie 2010

The sunday evening illusion





Shooting din Vogue-ul italian al lunii martie. Cu ocazia aceasta, am mai descoperit un blog de fashion original : H M.

luni, 15 martie 2010

Shipwrecked with style





Desi mai degraba prefer stiulul minimalist si probabil ar trebui sa fiu mituita subtantial inainte de a ma lasa convinsa sa ies atat de 'accesorizata' la lumina zilei, totusi conceptul lui Aya Furuhashi pentru Fur Fur este mult mai ordonat si mai compact decat lasa sa se intrevada valurile de haine si de carpe esuate pe podiumul de prezentare. Well, life is a battlefield (especially for fashionable girls).

duminică, 14 martie 2010

luni, 1 martie 2010

Ready to assemble

Clique Cliche lucreaza in camp. Oricat de ridicol vi se pare ca suna, este chiar adevarat, nu-i vorba de nici un joc de cuvinte. Ca multi oameni 'norocosi' zi de zi isi urmeaza periplul de aproape o ora catre Pipera-Ville.
Ppera-Ville is truly ecclectic : praf cand nu-s noroaie si noroaie cand lipseste praful, haite de caini, pseudo-sosele si cladiri de birouri clasa A+ (ca doar suntem niste domni corporatisti ce naibii!). Plus ca mai nou, "unii" ard in mod regulat cauciucurile uzate, in gradina lor ce-i drept doar ca fumul cel greu le mai scapa si pe la vecini, adica la toti norocosii aflati pe o raza de 1-2 km. Slava Domnului ca suntem corporatisti si nu trebuie sa mai si respiram, e suficient sa stim sa folosim calculatorul.
Desi i s-a repetat in numeroase randuri ca trebuie sa se conformeze, Clique-Cliche nu pricepe cum inca facem atatea lucruri pe dos. Putina organizare in chestia asta cu reciclarea n-ar trebui sa fie mare filosofie, nu?
Spre exemplu, in loc sa-si afume si sa-si imputa vecinii, altii s-au gandit la alte posibilitati de folosire a cauciucurilor imbatranite :genti din jante. si accesoriile astea reciclate arata chiar bininsor :





Unde am gasit aceste poze? Ei bine, la sectiunea Moda si Frumusete a unui site ecologist (si iar, nu glumesc :D). Va pot confirma ca Tree Hugger merita citit.