Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

miercuri, 19 mai 2010

the 2nd party animal



Cel de-al doilea colier textil cu aplicatii metalice, dar de data aceasta sferice si mai mari.
Pret (special) 22 RON

duminică, 16 mai 2010

Bondage Show


Presimt ca titlul postarii imi va aduce pe putin cateva trilioane de vizitatori. Oh well, nu-i vorba de vreo aluzie la ceva pacatos, ci despre prezentarea care a deschis concertul de vineri seara al celor de la Anli Pollicino - Bondage Show, sub semnatura baimareanui Lorand Coza.

Cat despre japonezi, Anli Pollicino sunt prima formatie de J-rock pe care am vazut-o in carne si oase. Lasand la o parte febletea mea pentru asiaticii imbracati anime-ish , show-ul niponilor a fost unul reusit. Am un sac plin de poze, pe care posibil le voi share-ui in curand.

Iar la partea cu publicul, prin multimea de minori galagiosi si pasionati, am zarit cateva piese vestimentare deosebite. Hip Romanian ladies for the win!






miercuri, 12 mai 2010

Picioare picioare



Nu m-am prins inca daca target-ul acestei reclame de acum 80 de ani sunt (sau ma rog, erau) barbatii sau femeile. Oh well, picioare sa fie :)

Heavenly lover ....

miercuri, 5 mai 2010

How to make a tutu - the simple way




Mai simplu de atat nu se poate, fara ac, fara ata si fara masina de cusut. este suficient sa taiati fasii de tulle late de aprox 10-15 cm pe care sa le innodati pe o banda (de preferabil elastica). In functie de cat de amplu doriti sa va iasa, puteti folosi 4-6 m de tulle (sau chiar mai putin, daca vreti unul mai scurt si indoiti materialul pe mijloc).

Cam asa ar trebui sa arate un inceput de tutu :


Usor nu? Doar putina rabdare, exista riscul sa va plictisiti tot innodand fasii de tulle.

duminică, 2 mai 2010

Less about fashion more about craftsy stuff

Primul lucru ce imi vine in minte cand ma gandesc la handmade-ul autohton este fimo.

How 'bout painted fimo? And how bout painted fimo with anime scenes? Greeeat says my inner self, especially if those scenes are fromHayao Miyazaki(my personal favorite). Take for instance the stuff Neko has on her blog.

I love Neko's recent wors, quite elaborate :






sâmbătă, 1 mai 2010

Part II

More pics from Clothes Next Door

Presenting my dear neighbor Misha the cat(she hates being in the spotlight :P)

some pretty dolls watching