Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

marți, 5 mai 2009

Valpurgis Nox pre-party+Groningen ego trip

Ieri dimineata m-am intors din my one week ego trip to Groningen. Multa petrecareala, mai bine-zis foarte foarte multa petrecareala (involuntara, of course). S-a intamplat (spre norocul nostru) sa nimerim si party-urile de Queen's Day si Valpurgii.


Nu stiu sincer cat de atasati sunt olandezii de sarbatoarea Valpurgiilor, dar la petrecerile de ziua reginei s-au trezit navaliti de oleaca mai nordicii vecini, veniti la balci cu caravane, oale imense de gatit si instrumente portabile de batut fierul, flea market si celtic stuff. Ceva piei si costume premedievale ce inotau prin marea de bastinasi portocalii (portocaliul e culoarea nationala a olandezilor). Au fost hazlii studentii spaniolii cu tricourile lor oranj imprimate cu "Muerte al borbon", mai ales cand s-a anuntat atentatul asupra reginei, funny latinos lol.

Ca sa pastrez tema de feshan a blogului, iata o poza cu doua brash gothic ladies. Yup, i know, not the happiest example of gawths. Sper sa nu fiu superficiala, sau macar daca sunt, sa nu fiu acuzata si defaimata public din aceasta pricina. Still, singurul exemplu pe care l-am putut gasi intr-un oras universitat in prag de sarbatoare nationala. In rest, cativa emokizi si pokemoni rataciti prin multimi. Atata. Citadinii in timpul liber : oameni blonzi si inalti in culori pastel, semi-casual si semi-eleganti, ce mai, vestimentatie cat se poate de curata. In concluzie, natie cat se poate de ordonata, from za feshan point of view, of course! Next time (if there'll be one) i'll have to dig in a little deeper for the grave dancers and kinderwhore lovers.

Culturaliceste vorbind, as mai putea spune multe chestiuni despre ce am vazut/facut/mancat/socializat/vizitat etc etc, dar nu se potrivesc cu profilul blog-ului. I guess....

In incheiere, o poza cu moi asaltata de o matza olandeza. Felinele astea ale lor sunt nu doar uriase si pufoase dar pur si simplu sar pe tine ca sa le alinti si sa le scarpini. Vazut multe anunturi cu pisici disparute, probabil exista hoti specializati pe furtul de pisici, prea sunt adorabile.

2 comentarii:

  1. or sa se mai iveasca ocazii de hoinarit for sure (si oricum, desi cica am ales varianta cea mai ieftina, transportul ne-a cam rupt la pret si la timp...)

    RăspundețiȘtergere