Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

duminică, 23 august 2009

a handful of ...

Actualmente, casa mea (i mean, uriasa mea garsoniera care, de fapt si de drept, apartine in proportie de 78.3% bancii) e un dezastru. Mda, sunt in renovari : imi pun semineu, dressing, mobila spaniola, coloane de marmura in cei 30 si ceva de mp (sarcasm hurts). O perioada ideala in care sa te certi cu meseriasii, cu vanzatorul de la magazin, cu omul ala de sta be banca, cu vecinu din lift, cu pisica maidaneza, cu metroul... cu oricine si orice. Cursurile de anger management ar trebui sa devina obligatorii inainte de demararea oricarei lucrari de reamenajare. Nu de alta, dar se pot destrama familii, se pot pierde vieti omenesti si scufunda barcutze.

Acest mono/prolog nu vrea decat sa sublinieze ca nu prea am timp (si nici loc!) sa mai fac ceva. Sper ca aceasta perioada sa se scurga cat mai repede posibil si sa ma pun odata pe treaba. So help me God!

In the meanwile, trecand peste marturisirile plictisitoare de mai sus, iata o pictura de Matisse, mare amator de fashion mioritico-campestru :



U can find more on this photostream

Un comentariu:

  1. wow, wow artiolele, wow descrierea profilului, foarte neasteptat, asa ca un dus rece, cred ca mai trec pe la tine, si te mai pun si in blogroll ca-mi place

    RăspundețiȘtergere