Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

duminică, 31 mai 2009

my new dress


Rochia mea noua...este de fapt vechea camasa a prietenului meu (polka dots FTW!). Am bagat foarfecile in ea, i-am retezat gulerul,manecile, am strans-o deasupra bustului si la spate (fiind prea larga) si am cusut dantela cu ochiuri mari,printre care am inserat cu usurinta panglica rosie.


O modificare destul de simpla din care se poate obtine o rochie empire. As fi vrut sa o cambrez, sa urmeze linia corpului dar mi-a fost teama sa nu o stric asa ca nu am taiat prea mult ci doar am creat niste falduri pe ici pe colo.

V-am dat idei?
Pentru cine le are cu taiatul ar putea incerca sa faca asa ceva sau chiar o camasa steampunk (pfff descoperit prea tarziu acest tutorial; well mi-au ramas una bucata guler si doua bucati maneci+mansete, ramane sa caut un ceas stricat...poate imi iese ceva ^.^ ).

duminică, 24 mai 2009

new stuff soon





in curand

blu




Un tutu realizat cu ceva vreme in urma. Din pacate nu i-am facut poze in asamblu, decat aceste detalii putin semnificative, al caror rol era pe atunci sa scoata in evidenta noile mele incaltari (criminale la propriu caci ma omoara, nu le pot purta mai mult de doua ore). Eeeh, shopaholica din mine se retrage acum trista in coltul albstru al posterelor cu pantofi durerosi de care nu se poate bucura si e alinata de gandul ca macar are niste poze care dau bine. Ouch!

miercuri, 13 mai 2009

miercuri 13 se viseaza la papusi

E seara si e vara si eu as vrea sa scriu recenzii la chestiile care imi plac si peste care dau din intamplare pe net dar nu am inspiratie (ouch!) si nu sunt coerenta si uit de virgule si imi vine sa stau pe geam si sa ma uit la cer si apoi sa ma plang ca nu am timp de cusut.... si probabil postarea mea devine ilizibila.... asa ca, nu mai bat campii si nici tastatura si scriu doar link-ul unde puteti vedea niste papusi frumoase. Oare e o senzatie speciala cand lipesti mainile, picioarele, corpul, cand pictezi fata si cand atasezi parul? Cum o fi sa faci o papusa?
Eh pana mai filosofez eu la facut papusi, enjoy Du Buh Du Designs



marți, 5 mai 2009

Valpurgis Nox pre-party+Groningen ego trip

Ieri dimineata m-am intors din my one week ego trip to Groningen. Multa petrecareala, mai bine-zis foarte foarte multa petrecareala (involuntara, of course). S-a intamplat (spre norocul nostru) sa nimerim si party-urile de Queen's Day si Valpurgii.


Nu stiu sincer cat de atasati sunt olandezii de sarbatoarea Valpurgiilor, dar la petrecerile de ziua reginei s-au trezit navaliti de oleaca mai nordicii vecini, veniti la balci cu caravane, oale imense de gatit si instrumente portabile de batut fierul, flea market si celtic stuff. Ceva piei si costume premedievale ce inotau prin marea de bastinasi portocalii (portocaliul e culoarea nationala a olandezilor). Au fost hazlii studentii spaniolii cu tricourile lor oranj imprimate cu "Muerte al borbon", mai ales cand s-a anuntat atentatul asupra reginei, funny latinos lol.

Ca sa pastrez tema de feshan a blogului, iata o poza cu doua brash gothic ladies. Yup, i know, not the happiest example of gawths. Sper sa nu fiu superficiala, sau macar daca sunt, sa nu fiu acuzata si defaimata public din aceasta pricina. Still, singurul exemplu pe care l-am putut gasi intr-un oras universitat in prag de sarbatoare nationala. In rest, cativa emokizi si pokemoni rataciti prin multimi. Atata. Citadinii in timpul liber : oameni blonzi si inalti in culori pastel, semi-casual si semi-eleganti, ce mai, vestimentatie cat se poate de curata. In concluzie, natie cat se poate de ordonata, from za feshan point of view, of course! Next time (if there'll be one) i'll have to dig in a little deeper for the grave dancers and kinderwhore lovers.

Culturaliceste vorbind, as mai putea spune multe chestiuni despre ce am vazut/facut/mancat/socializat/vizitat etc etc, dar nu se potrivesc cu profilul blog-ului. I guess....

In incheiere, o poza cu moi asaltata de o matza olandeza. Felinele astea ale lor sunt nu doar uriase si pufoase dar pur si simplu sar pe tine ca sa le alinti si sa le scarpini. Vazut multe anunturi cu pisici disparute, probabil exista hoti specializati pe furtul de pisici, prea sunt adorabile.