Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

joi, 17 martie 2011

Design challenge & Jeff KoonsSun Plaza organizeaza in perioada 13- 29 martie 2011 un concurs adresat tinerilor designeri autohtoni. La concurs se pot inscrie toti designeri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, avand cetatenia romana

Mecanism:

1. Tematica concursului este : “Jeff Koons in tendintele vestimentare primavara-vara 2011”

2.Inscriere & mecanica
In data de 13 martie 2011, pe pagina www.sunplaza.ro (intr-o sectiune dedicata) si pe paginile “Sun Plaza” din retelele de socializare, se va anunta tematica si mecanica concursului.
Fiecare designer care doreste sa participe la concurs trebuie sa trimita pe e-mail (monica.mezei@sunplaza.ro si cc: iulia.paraschiv@addv.ro), pana pe data de 17 martie 2011, ora 18, un set de 3 schite vestimentare conform tematicii propuse, in format jpg si datele reale de identificare (nume, prenume, serie si numar de buletin, numar de telefon, varsta).

Juriul va selecta un numar de cinci designer finalisti. Lista acestora va fi publicata in data de 19 martie 2011 pe site-ul Sun Plaza si pe paginile “Sun Plaza” din retelele de socializare.
Designerii selectati trebuie sa trimita pana la 25 martie 2011, ora 18 imagini cu cinci (cinci) tinutele vestimentare (de femei si barbati) pe care le prezinta, conform tematicii propuse, si pana la 26 martie 2011 aceleasi lucrari, fizic, la Sun
Plaza, pentru a fi expuse pe manechine, in atentia domnisoarei Monica Mezei, in orice zi din intervalul specificat, intre orele 10 – 17. Lucrarile vestimentare vor fi insotite de o placheta cu numele titularului lor si de acordul titularului lucrarilor, pentru expunerea colectiei in Sun Plaza.
Lucrarile vor ramane expuse in Sun Plaza pana la data de 10 aprilie 2011, orele 22. Designerii vor putea veni incepand cu data de 10 aprilie 2011, zilnic, timp de patru (4) zile lucratoare (10 -14 aprilie), dupa orele 22 sa-si ridice lucrarile.
Prin inscrierea si participarea la concurs, fiecare designer isi da acordul implicit ca imaginile cu creatiile vestimentare inscrise in concurs, sa fie facute publice, pe www.sunplaza.ro si pe paginile Sun Plaza din retelele sociale.

Sun Plaza garanteaza integritea lucrarilor expuse in mall, intre 26 si 16 aprilie 2011.

3.Criterii de jurizare: Respectarea temei impuse, originalitate si creativitate, prezentarea unei tinute complete (full outfit) nu doar un pantalon sau doar o bluza

4.Componenta juriului: Michael Richard (sun plaza), Cristian Crisbasan (fotograf si jurnalist de fashion), Stephan Pelger (designer), Cristina Bazavan (redactor sef Tabu) si Ovidiu Buta (critic de moda).

5.Castigatorul concursului o sa fie anuntat atat telefonic, pe data de 29 martie 2011, pana in ora 18, precum si pe pagina www.sunplaza.ro si pe paginile Sun Plaza din retelele sociale.

Se va acorda un singur premiu, in valoare de 2000 Euro (platibil in lei, la un curs echivalent al leu euro.).
Castigatorul concursului isi poate revendica premiul pe 30 sau 31 martie 2011, din Sun Plaza, intre orele 11 – 18.


Comunicat de presa Romanian Fashion Bloggers

2 comentarii:

  1. Majoritatea lucrurilor bune se intmpla in bucuresti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, am descoperit concursul putin prea tarziu caci m-a tentat

    RăspundețiȘtergere