Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

duminică, 31 mai 2009

my new dress


Rochia mea noua...este de fapt vechea camasa a prietenului meu (polka dots FTW!). Am bagat foarfecile in ea, i-am retezat gulerul,manecile, am strans-o deasupra bustului si la spate (fiind prea larga) si am cusut dantela cu ochiuri mari,printre care am inserat cu usurinta panglica rosie.


O modificare destul de simpla din care se poate obtine o rochie empire. As fi vrut sa o cambrez, sa urmeze linia corpului dar mi-a fost teama sa nu o stric asa ca nu am taiat prea mult ci doar am creat niste falduri pe ici pe colo.

V-am dat idei?
Pentru cine le are cu taiatul ar putea incerca sa faca asa ceva sau chiar o camasa steampunk (pfff descoperit prea tarziu acest tutorial; well mi-au ramas una bucata guler si doua bucati maneci+mansete, ramane sa caut un ceas stricat...poate imi iese ceva ^.^ ).

4 comentarii:

  1. haha, ti-am dat idei cu threadbanger , huh?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca te bat la cap indeajuns, imi faci ceva la comanda? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @alluriah:well, de fapt am inceput sa o modific cu putin inainte de a avea discutia noastra de la lnp, oricum am un talent aparte: incep lucruri si apoi le las balta,ma loveste inspiratia dar mi se rupe ricsa motivarii exact in jumatea drumului so....(u see?)
    si daca tot vine vb de idei, o sa dau o raita prin blogurile pe care le urmaresti, a lot of vintage :D
    in alta ordine (tot)de idei, ar trebui sa iesi la lumina, make urself known.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Onishka: uuu sure, doar spune-mi ce, sa vad daca ma si descurc, aaa si most important, da-mi un deadline :D

    RăspundețiȘtergere