Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

luni, 1 martie 2010

Ready to assemble

Clique Cliche lucreaza in camp. Oricat de ridicol vi se pare ca suna, este chiar adevarat, nu-i vorba de nici un joc de cuvinte. Ca multi oameni 'norocosi' zi de zi isi urmeaza periplul de aproape o ora catre Pipera-Ville.
Ppera-Ville is truly ecclectic : praf cand nu-s noroaie si noroaie cand lipseste praful, haite de caini, pseudo-sosele si cladiri de birouri clasa A+ (ca doar suntem niste domni corporatisti ce naibii!). Plus ca mai nou, "unii" ard in mod regulat cauciucurile uzate, in gradina lor ce-i drept doar ca fumul cel greu le mai scapa si pe la vecini, adica la toti norocosii aflati pe o raza de 1-2 km. Slava Domnului ca suntem corporatisti si nu trebuie sa mai si respiram, e suficient sa stim sa folosim calculatorul.
Desi i s-a repetat in numeroase randuri ca trebuie sa se conformeze, Clique-Cliche nu pricepe cum inca facem atatea lucruri pe dos. Putina organizare in chestia asta cu reciclarea n-ar trebui sa fie mare filosofie, nu?
Spre exemplu, in loc sa-si afume si sa-si imputa vecinii, altii s-au gandit la alte posibilitati de folosire a cauciucurilor imbatranite :genti din jante. si accesoriile astea reciclate arata chiar bininsor :





Unde am gasit aceste poze? Ei bine, la sectiunea Moda si Frumusete a unui site ecologist (si iar, nu glumesc :D). Va pot confirma ca Tree Hugger merita citit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu