Lucruri speciale

Lucruri speciale
Lucruri speciale

luni, 16 august 2010

Bucata de pseudocronica Artmania 2010

Fuse si se duse.... Gata cu concediul meu, ne mai intalnim peste un an de zile.
Au fost doua saptamani grele cu mult umblat hai-hui si terminate (frumos) cu Artmania 2010. Nu voi incerca sa ma dau cu parerea despre organizare/sound/public etc, cu siguranta este plina blogosfera de astfel de cronici si subiecte de polemica. Am bifat concertul cu SoM therefore my mission there was accomplished.

In alta ordine de idei, ca la fiecare festival/event/concert la care am luat parte, am ramas totusi cu o mica urma de regret, si anume ca nu am avut outfit-ul cel mai original. Inspiratia ma loveste mereu dupa. Snap! This is my DIY dilemma/curse.

Anyways, gasiti mai jos cele doua rochii alb-negru din hartie si afise care m-au dat pe spate la propriu, loved them, s-au aliniat armonios temei festivalului si s-au indeplinit eficient rolul de PR, felicitari creatorului. Cum de nu m-am gandit si eu la asta? :P

Photo credits to Cristina Petrescu on 100eyes :Iata si colantii mei reconstruiti, taiati si impletiti. Am observat ca impletitura este rezistenta si ii pot purta si cu alte ocazii.
Un comentariu:

  1. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

    RăspundețiȘtergere